kwaliteit staat voorop
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

DB Montage is een vertrouwd adres voor het leveren, monteren en plaatsen van complete badkamers en keukens. Tevens verzorgen wij ook het leidingwerk.

Ons bedrijf bestaat sinds 2012 – maar hebben een jarenlange ervaring op dit gebied – en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van stucwerk, tegelwerk en loodgieterswerkzaamheden en natuurlijk het leveren en plaatsen van complete badkamers en keukens.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.